BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

No One

No One
Semua Tentang Kita

Sunday, January 10, 2010

PeRLUkan PengerTiaN...

Yes aboy memang tak pandai marah org...tapi aboy harap dia hargai aboy 2 je...dia buat aboy seolah2 tak ada didepan mata dia,kalaulah dia boleh baca isi hati aboy kan bagus.kami jumpa di Sunway semalan tapi dia langsung tak pandang aboy!!!sedangkan kawan dia banyak kali pandang aboy.rasa terhina dengan diri sendiri.tak tahu aboy ke yang bersalah???apa yang aboy buat???housemate aboy cakap sabar la aboy..jangan nangis kat sini.aku tau ko kuat...thanks my housemate.after balik je dari Sunway aboy solat and doa banyak2 tunjukkan apa yang terjadi sebenarnya.aboy tak mahu dia berpandangan serong pada aboy.sedangkan dia masih belum benar2 mengenali aboy.harapnya titisan air mata untuk doa aboy termakbul akhirnya..cuti lepas aboy betul2 kecewa...why???i have called him many time,tapi dia langsung tak angkat.aboy cuma nak dia dtg tengok persembahan amal aboy untuk anak2 yatim...that time aboy tak la berjanji ngan anak yatim 2 tapi mereka betul2 nak jumpa dia..and aboy cakap insyaallah...tapi sampai la 1 hari sebelum persembahan aboy call dia masih tak berangkat,tak tau kenapa...aboy ada wat salah ke???malam sebelum persembahan 2 aboy duduk belakang pentas,rasa kecewa,sedih,hiba...semua ada...tapi memikirkan anak2 kecil itu aboy harus bersikap professional...that time datang la 4 ke 5 org budak kat belakang pentas 2...dia tanya yang dia ada dtg tak???dengan nada yang agak sedih aboy cakap la yang dia tak dapat datang sebab sibuk and ada hal lain...aboy tak mau buat mereka sedih, sebaliknya aboy cakap lain kali la...aboy sedih sangat tengok mereka...mereka sangat mengharap...aboy ceritakan pada anak2 ni bahawa aboy beruntung dapat kenal dengan dia kerana sikap dia and mengenai kenangan silam aboy,agar meraka dapat rasa walaupun mereka tak ada keluarga lagi, tapi mereka masih boleh gembira...tapi perkara itu tak terjadi..anak2 kecil itu melihat luaran hati aboy benar2 gembira tapi hakikatnya aboy hidup dalam kesepian...yang lebih membuat aboy tersentak salah seorg daripada mereka tanya aboy...abg boy sedih? tak tau nak ckp apa...just nak berikan semangat, aboy ckp...dah biasa dah...and aboy senang tengok budak 2 senyum...aboy harap dia mengerti!!!

2 comments:

brokoli-una said...

sedihnyer citer.spe yg ko maksudkan ni??bile nak sambung citer kasih tercipta tiga??

Aboypbm(Katuya Tatsuya) said...

aboy akan publish setiap 14 and 28 ari bulan...jadi tunggu la...apa2 pun u just give me kekuatan...ok...thanks anyway..

Next Top Model

Next Top Model
handsome...